Compania
  Evolutie. Statut
  Obiectul de activitate
  Facilitati de productie

Regia Autonoma Imprimeria Bancii Nationale este principalul furnizor de bilete de banca al Bancii Nationale a Romaniei. Prin facilitatile sale, Imprimeria asigura in prezent imprimarea a peste 80% din volumul total de bancnote romanesti in circulatie.
Imprimeria a realizat de asemenea tiparirea primelor 2 serii de bancnote ale Republicii Moldova.

Societatea noastra este lider pe piata romaneasca a hartiilor de valoare si a documentelor cu regim special care necesita securizare impotriva incercarilor de falsificare si contrafacere.

Experienta de peste 100 de ani si facilitatile moderne de productie ne permit sa oferim clientilor nostri o gama larga de produse si servicii tipografice:
- bilete de banca, hartii de valoare si orice alt tip de imprimat care necesita securizarea impotriva contrafacerii si falsificarii
- imprimate diverse realizate in policromie
- servicii de pre-press - DTP (design, machetare si selectie de culoare), realizare filme si placi pentru tipar
- servicii de imprimare ofset, ofset uscat, lacuire si numerotare
- servicii de finisare a productie pre-imprimate
- consultanta si expertiza pentru imprimatele de securitate

Raspunzand interesului din ce in ce mai mare manifestat de multe entitati din sectorul public si privat pentru securizarea si personalizarea documentelor emise, interes generat in principal de dezvoltarea fara precedent a tehnologiilor si echipamentelor disponibile pe piata libera si care pot fi utilizate de catre falsificatori la contrafacere sau falsificare, specialistii Imprimeriei sunt pregatiti in orice moment pentru a identifica solutiile optime de securizare pentru fiecare tip de imprimat care necesita protectie.

In vederea alinierii la Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, R.A. Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei a stabilit si aplica:
- Norme privind prelucrarea datelor cu caracter personal - PDF
- Reglementare privind datele cu caracter personal - PDF
- Politica de utiizare COOKIES - PDF

PRIMA PAGINA COMPANIA PRODUSE SI SERVICII ELEMENTE DE SECURITATE ASIGURAREA SECURITATII CONTACT NOUTATI
Copyright 2003 ® Imprimeria Bancii Nationsle a Romaniei. All rights reserved