Imprimeria BNR

Noutati

Imprimeria BNR - Noutati si informari

Anunt selectie membrii CA:

         Anunțul privind selecția a 4 (patru) poziții de membri în consiliul de administrație al R.A. ”Imprimeria Băncii Naționale a României”, însoțit de anexele aferente (anexele nr. 1-10 pentru completarea dosarului de candidatură, matricea consiliului și scrisoarea de așteptări):

Anunt Selectie | Anexe | Matrice | Scrisoare asteptari

RA Imprimeria BNR vinde urmatoarele:

1) Xerox Nuvera 120EA, an fabricatie 2009, gramaj hartie 44–300 g/mp, format max 320×490 mm–1 buc;

2) Pachet piese de schimb Roland 304 MRU;

3) Placi aluminiu 660×745 mm, 0.3 mm grosime – 50 buc (o cutie);

4) Cerneluri offset, tipar inalt si serigrafie;

5) Hartie autocopiativa 610×860 mm, diferite sorturi si gramaje;

6) Hartie autocopiativa cu fibre de securitate, 430×610 mm, diferite sorturi si gramaje.

Cererile se vor depune la sediul RAIBNR din Str.Luica nr.198-202, sector 4, Bucuresti sau pe e-mail office@imprimeriabnr.ro, cel mai tarziu pana la data de 23.03.2023 si vor contine in mod obligatoriu pretul oferit.

Pentru detalii suplimentare:
Email: office@imprimeriabnr.ro
Telefon: 0729500565

Bancnota cu valoarea nominală de 20 lei

Începând cu data de 1 decembrie 2021, Banca Naţională a României a pus în circulaţie bancnota cu valoarea nominală de 20 lei.

Noua bancnotă  este tipărită la Imprimeria BNR,  fiind prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu. 

 Bancnotă aniversară pentru colecționare

Începând cu data de 1 decembrie 2021, Banca Naţională a României a lansat în circuitul numismatic o replică pe suport de polimer după prima bancnotă de 20 lei emisă în anul 1881.

Bancnota aniversară a fost tipărită la Imprimeria BNR si marchează împlinirea a 140 de ani de la imprimarea la Bucureşti a primei bancnote emise de Banca Națională a României.

Informare Covid-19

Conjunctura actuală generată de pandemia COVID-19 continuă să influenţeze în mod direct sau indirect fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi şi al tuturor activităţilor economice.

Pentru Imprimeria BNR prioritatea a fost şi va ramâne sănătatea şi siguranţa angajaţilor, a clienţilor şi a partenerilor noştri. Dorim să vă asigurăm că urmărim îndeaproape dinamica evoluţiei infecţiei cu SARS-CoV-2, respectăm recomandările autorităţilor şi am implementat măsuri specifice şi reguli de conduită sanitară în vederea limitării răspândirii noului coronavirus.

De asemenea, în funcţie de evoluţia situaţiei, am luat de fiecare dată măsuri pentru a minimiza impactul asupra activităţilor noastre, căutand în acelaşi timp cele mai bune soluţii pentru a răspunde cu promptitudine cerinţelor clienţilor noştri.

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor partenerilor şi clienților noştri pentru sprijinul oferit reciproc.

20.10.2020

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.