Imprimeria BNR

Noutati

Imprimeria BNR - Noutati si informari

Anunt Vanzare

R.A. Imprimeria B.N.R. cu sediul in Bucuresti, strada Luica nr. 198-202, sector 4, vinde autoturism marca Ford Mondeo model GHIA 2.0 TDCI, 130CP 4 usi, an fabricatie 2004,  culoare galben (auriu), km la bord 152500, unicul proprietar de la fabricatie, ITP valabil, verificari periodice, stare buna de functionare.

Pretul de vanzare solicitat este de 1100 eur, fara tva.

Data maxima pana la care se vor primi ofertele/cererile de cumparare este 12.03.2021.

Ofertele/cererile de cumparare  se vor depune in termenul specificat la secretariatul R.A. Imprimeria B.N.R. din strada Luica 198-202, sector 4, Bucuresti sau online la adresa de e-mail office@imprimeriabnr.ro.

Informare Covid-19

Conjunctura actuală generată de pandemia COVID-19 continuă să influenţeze în mod direct sau indirect fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi şi al tuturor activităţilor economice.

Pentru Imprimeria BNR prioritatea a fost şi va ramâne sănătatea şi siguranţa angajaţilor, a clienţilor şi a partenerilor noştri. Dorim să vă asigurăm că urmărim îndeaproape dinamica evoluţiei infecţiei cu SARS-CoV-2, respectăm recomandările autorităţilor şi am implementat măsuri specifice şi reguli de conduită sanitară în vederea limitării răspândirii noului coronavirus.

De asemenea, în funcţie de evoluţia situaţiei, am luat de fiecare dată măsuri pentru a minimiza impactul asupra activităţilor noastre, căutand în acelaşi timp cele mai bune soluţii pentru a răspunde cu promptitudine cerinţelor clienţilor noştri.

Dorim să mulțumim pe această cale tuturor partenerilor şi clienților noştri pentru sprijinul oferit reciproc.

20.10.2020

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.